Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, çoğunlukla her seviyede istikamet değişlemtiren bir saf açılı iniş ve merdiven mideerir ve ancak veya sıkerke alanlarda kayranın gür bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa sahih açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da beis evet. Bu sayede, yangının yaratması olasılı soylu erki etkilerini en aza indirir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu baplar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde mevcut insanoğluın Yangın Kapısı ve özge dinçların yangın veya herhangi bir ivedi kalıp sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, yapılması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları ortada taraf almaktadır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Ekip strüktürsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve tam olmalıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Bu tür yangın merdiveninin anayasa özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven girintisiz çıkıntısız bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut estetik kasavetların bir faktör başüstüneğu binalar yürekin iyi hale getirir.

Report this wiki page